16 Nov 2011

VIDEO SEKS : DSAI KATA LAWAN TETAP LAWAN
abu nu'man16 Nov 2011 3 Komentar

Datuk Seri Anwar Ibrahim mendakwa Barisan Nasional (BN) mendalangi siasatan terbaru ke atas beliau berhubung isu Datuk T mempertontonkan video seks Mac lalu sambil mendakwa pesaing politiknya mahu menghidupkan misteri si lelaki dalam rakaman itu.

Ketua Pembangkang itu memberitahu pemberita bahawa beliau tidak akan tunduk kepada tekanan sedemikian, sebaliknya akan melawan dakwaan-dakwaan yang dibawa ke atas dirinya.

“Ini yang mereka lakukan. Insya-Allah, kami tiada pilihan tetapi akan terus melawan, lawan mereka dalam pilihan raya.

“Mereka gementar untuk berhadapan dengan kita dan jadi, ini taktik kotor dan jahat yang mereka gunakan,” katanya lagi.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

 1. Ketua Dewan Ulama Pas Perlis melakukan hubungan Seks diluar Tabii

  10:11 AM SUNGAI RAPAT ONLINE 1 comment


  Ketua Dewan Ulama Pas, Perlis didakwa Mendera Isterinya. 10 Tahun Kahwin Isteri Hanya Diberi Nafkah RM300 Dan Pernah Dipukul.  Setakat ini tidak ada sebarang kenyataan dari Dewan Muslimat yang dahulu mempertahankan kaum hawa.


  Difahamkan Ketua Dewan Ulamak Pas Abdul Rashid Rahman, 59 selalu melakukan hubungan secara kasar dan diluar tabii, Inilah yang menyebabkan isterinya tidak tahan didera.

  Isterinya juga seorang ustazah yang mendakwa hanya menerima nafkah RM300 daripada suaminya, Abdul Rashid Rahman, 59, yang juga Ketua Dewan Ulama Pas Perlis, sepanjang 10 tahun mendirikan rumah tangga.

  Dakwaan itu dibuat Siti Rosmala Mohamed, 37, di hadapan Hakim Mahkamah Rendah Syariah Kangar, Mohd Zaidi Abdullah, pada hari pertama perbicaraan kes tuntutan fasakh yang difailkannya, semalam. Menurut Siti Rosmala lagi, nafkah RM300 itu diterima pada bulan pertama iaitu September 1999 dan tiada lagi nafkah sehingga hari ini.

  Tidak cukup dengan itu Abdul Rashid juga dituduh mendera Isterinya ketika melakukan hubungan suami seks.

  BalasPadam
 2. LAWAN NUWAR JANGAN TAK LAWAN AWAK ADA BANYAK PEGUAM.NAK YANG IMPORT PUN ADA.

  BalasPadam
 3. UMporNO must die

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.