17 Nov 2011

SAH UMNO GILE MEROYAN!!!
abu nu'man17 Nov 2011 2 Komentar


Memang sah UMNO adalah sebuah parti gila meroyan, selama ini meraka menyangkakan yang Pulau Pinang dipimpin oleh UMNO… walhal sebelum DAP memegang tampok pemerintahan Pulau Pinang, Parti Gerakan yang diketuai oleh ketua menteri Dr Koh Tsu Koon atau sebelum ini mendiang Tun Lim Chong Eu dan Tun Dr Lim Keng Yaik yang menjadi Ketua Menteri.


Sementara itu, Koh Tsu Koon akan yang kalah dalam PRU 12 dulu dijangka menamakan setiausaha agungnya Teng Chang Yeow atau naib ketua Pulau Pinang Ong Thean Lye untuk mengetuai kepimpinan peringkat negeri, sebahagian usaha mahu merampas balik kerajaan negeri daripada DAP dalam PRU ke-13.

Gerakan tewas di kesemua 13 kerusi Dewan Undangan Negeri yang disandangnya manakala mujur Umno masih ada 11 kerusi sekarang termasuk beberapa kerusi bebas.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. umno dah nazak sama spt najib nazak....meroyan tak tentu pasal....umno p.pinang dah gila talak dahhhhh
    patutnya gerakan yg gila talak...ini dah terbalik..
    bn-umno apco akan tenggelam dgn labunya di pru 13??

    BalasPadam
  2. penyakit gila babi pn ade

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.