18 Nov 2011

ORANG BUKAN ISLAM BOLEH AGIH DAGING KORBAN : JAMIL KHIR
abu nu'man18 Nov 2011 0 KomentarMenteri di Jabatan Perdana Datuk Seri Jamil Khir Baharom berkata walaupun pengagihan daging korban itu boleh dilakukan oleh golongan bukan Islam tapi perkara berkenaan boleh menimbulkan rasa tidak puas hati di kalangan umat Islam.

“Pengagihan daging korban tidak salah dalam konteks hukum Islam” katanya dipetik Bernama Online.
Jamil Khir berkata beliau tidak mengetahui sejauh manakah kebenaran blog yang memaparkan gambar Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok  mengagihkan daging korban kepada masyarakat Islam baru-baru ini bagaimanapun blog itu tidak menjelaskan bila dan di mana gambar anggota Parlimen itu dirakamkan.
Beliau berkata demikian bagi mengulas laporan akhbar hari ini yang mempertikai tindakan Teresa Kok mengagihkan sendiri daging korban kepada masyarakat Islam.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.