15 Nov 2011

KENAPA MEREKA GUNA MASJID EDAR VCD LUCAH?
abu nu'man15 Nov 2011 1 Komentar

Gempar sebahagian umat Islam yang menunaikan solat Jumaat di beberapa masjid di Seberang Perai minggu apabila menjumpai kira-kira 50 salinan VCD, dengan penutup hijau tertera perkataan ‘Wasiat Tok Guru dan Saksikan’. VCD itu diletakkan di pintu masuk ke masjid dan di tempat-tempat strategik menuju ke masjid-masjid berkenaan.

Pengerusi masjid Guar Perahu Abu Bakar Dakilani Abu Hassan, berkata pita  itu ditemui di sekurang-kurangnya lapan masjid.

Dan lebih mengejukkan apabila mendapati salinan VCD yang pada awalnya disangkakan ia merujuk kepada amanat oleh Mursyidul Am PAS yang juga Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Aziz Nik Mat. Namun kandungan VCD tersebut adalah rakaman video seks yang didakwa membabitkan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim

Persoalannya, mengapakan pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab ini sanggup menggunakan masjid-masjid  Allah sebagai tempat untuk menyebarkan VCD lucah?
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. orang pas je yang turun masjid... geng2 umno tangga masjid pun x kenal... itu yg duk pakat edar kat situ...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.