4 Nov 2011

INI DIA HAJI "BUKIT KEPONG"...
abu nu'man4 Nov 2011 4 Komentar

Orang lain menunaikan haji terpaksa bersusah payah, berasak-asak dalam melaksanakan setiap rukun haji dalam memenuhi tuntutan rukun Islam ke-5.
Tetapi sebaliknya berlaku semasa Hj. Najib dan Hjh. Rosmah mengerjakan ibadah haji pada tahun ini. Seramai 23 (mungkin lebih) orang askar /pihak keselamatan Arab Saudi diperlukan untuk mengepong mereka bagi memastikan tiada jemaah haji lain yang dapat datang menghampiri dan berasak-asak dengan mereka ketika mereka melakukan ibadah Tawaf di Kaabah dan Sa'i diantara bukit Safa dan bukit Marwah.

So balik Malaysia karang kite pakat panggil dia HAJI & HAJJAH BUKIT KEPONG...

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

4 ulasan:

 1. benda macam nie jangan la di dengki kan

  BalasPadam
 2. ko ni dengki dgn keluar fakta pun tak tau kerr..

  BalasPadam
 3. bagitau kat 11:45 bukan dengki, tapi untuk lain kali kalau PM melaysia nak pi buat haji kat Makkah, manusia dari negara lain tak payah pi buat haji, pi lain tahun sebab PM malaysia nak pi, bangang punya orang nak komen pun bodoh ke

  BalasPadam
 4. kah kah kah...

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.