16 Nov 2011

AYAM BRANS, DYNAMO, CLOROX STANDARD BARANG KR1M
abu nu'man16 Nov 2011 1 Komentar


rupa-rupanya produk Dynamo, Clorox dan Sardin Ayam brands sama standard dengan produk KR1M... selama ini aku tertipu rupenya sebab selama aku ingat barang-barang ini berkualiti tinggi tapi sebenarnya adalah setaraf produk satu malaysia... dan aku tak akan beli dah produk carrefour sebab produk carrefour low class/ quality sebab tue 'low class' nak compare dengan produk 1 Malaysia.Dan yang aku tahu produk satu malaysia ini dikawal selia oleh Mydin Mohamed Holdings Bhd cume tukar stecker Mydin ke 1 Malaysia...hahahahahaha
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.