31 Okt 2011

“Saya tidak kata PAS Taliban, saya kata jangan tiru Taliban,”
abu nu'man31 Okt 2011 2 Komentar

Prof Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin yang semalam diselar Pemuda PAS menegaskan beliau tidak pernah mengatakan PAS sebagai Taliban, kecuali menasihatkan parti Islam itu agar “jangan tiru Taliban” dalam pendirian mereka menentang konsert Elton John di Malaysia bukan depan.

“Saya tidak kata PAS Taliban, saya kata jangan tiru Taliban,” kata bekas mufti Perlis itu dalam responsnya kepada The Malaysian Insider lewat malam tadi.
... so harapnya benda ini tak berlarutan... ini semua akan menjadi senjata kepada umno kalau tak diselesaikan dengan baik....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. Pemuda Pas dibawah ketuanya (al tantawi-gelaran pun semacam) sekarang tidak seperti di bawah Salahudin Ayub kerana kini amat lesu dalam arus politik negara, hanya tau protest konsert sahaja. Tiada langsung sumbangan untuk memantapkan parti apatahlagi untuk hadapi Pru 13. Jujur dikatakan pemuda Pas tersilap memilih ketua, mungkin serban di kepala dan nama 'al tantawi' yang menjadi penarik dan bukan karisma.. Ikhlas

    BalasPadam
  2. ekau je la pandai ...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.