1 Okt 2011

NAJIB SOKONG FILEM NASI LEMAK 2.0 HINA WANITA MELAYU ...
abu nu'man1 Okt 2011 2 Komentar

Heboh tayangan filem baru Nasi Lemak 2.0 Wee Meng Chee atau Namewee di panggung wayang.
Nampaknya Nasi Lemak 2.0 merupakan filem pertamanya yang mendukung gagasan Malaysia sebagai tanda menyokong Najib... dan Najib amat menyokong manusia yang selama nie menghina bangsa yg dia perjuangkan.... si Biarpun filem tersebut dibarisi pelakon ternama seperti Afdlin Shauki dan Adibah Nor dan ramai lagI.
 
Dan yang paling bestnya.... Nawamee membariskan pelakon bangsat  melayu untuk berkembang mendalam filem arahan'nya' atas sokongan penuh Najib.... tanpa yang Najib sedar bahawa dia sekali lagi hina wanita melayu

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. Memang amat sesuailah Namemewee ambil mereka menjadi pelakon kerana merekapun amat berminat dan bercita-cita tinggi nak menjadi pelacur tahap atasan.

    BalasPadam
  2. kl gangster ...kl driff sangat baik? filem ini sesuai untuk remaja ke? bahasa yang digunakan dalam filem kl gangster bahasa tahi....kita anak malaysia....kenapa producer itu tak guna bahasa melayu yang proper...rasa malu ke jika guna bahasa ibu?? disgrace of mankind

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.