20 Okt 2011

JUALAN BAJU IJTIMA' TARBAWI DEWAN PEMUDA PAS PUSAT 2011
A.Alizul20 Okt 2011 0 KomentarBaru-baru ini, bersempena dengan Ijtima' Tarbawi Dewan Pemuda PAS Pusat 2011 (Ijtima' Tarbawi 2011) yang akan di adakan pada 28-30 Oktober 2011, satu rekaan khas bagi baju rasmi Ijtima' Tarbawi 2011 telah di lancarkan oleh Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat, Ust Nasrudin Hassan Tantawi (Gambar).

Ijtima' Tarbawi yang akan dilangsungkan bertempat di KUIZM, Taman Melewar ini bakal menyajikan pengisian-pengisian rohani yang sangat melazatkan dan akan meningkatkan lagi kefahaman serta perasaan kasih kepada usaha-usaha untuk mendaulatkan Islam.

Dengan berbekalkan tema "Perkasakan Amal Tarbawi, Menangi Pilihanraya", Insya Allah barisan kepimpinan akan turun memberikan pengisian tarbiyyah yang sewajarnya bagi menyediakan jentera-jentera yang bukan sahaja mantap dari segi strategi pilihanraya, malahan juga dari segi persediaan tarbiyyah yang sebetulnya bagi seseorang yang menggelarkan diri mereka sebagai ahli gerakan Islam.

Justeru, adalah amat diharapkan agar seluruh ahli Dewan Pemuda PAS semua peringkat di seluruh Malaysia boleh turut hadir dalam Ijtima' Tarbawi 2011 ini. Bagi yang berminat untuk menempah baju rasmi Ijtima' Tarbawi 2011 (gambar), bolehlah menghubungi Saudara Kamal di talian 013 986 3106 untuk maklumat lanjut.

Jualan Runcit: RM20/Helai
Jualan Borong: RM18/HelaiIn Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.