18 Okt 2011

HIMPUN PERTUBUHAN HARAM SEPERTI BERSIH 2.0???
abu nu'man18 Okt 2011 0 Komentar

Apakah program Himpunan Sejuta Umat yang dianjurkan oleh Sekretariat Himpunan Sejuta Umat (HIMPUN) serta badan-badan bukan kerajaan, NGO-NGO Islam merupakan sebiah pertubuhan haram seperti BERSIH 2.0? Apakah Himpun ini sebuah pertubuhan berdaftar dengan ROS?


Memandangkan sebuah sekretariat akan ditubuhkan yang mana Sekretariat ini akan dibantu oleh beberapa pasukan kerja yang akan menguruskan hal-hal yang berkaitan dengan tempat himpunan, kemudahan yang diperlukan, susur atur majlis, penyediaan makanan dan tempat solat, publisiti dan pemberitahuan awam, tetamu jemputan, iklan di media cetak dan elektronik serta media baru dan sebagainya.

Jadi apakah kerajaan BN akan mengambil tindakan kepada mereka yang akan menghadirkan diri pada perhimpuan HIMPUN yang Insya Allah bakal diadakan pada Sabtu ini, 22 Oktober di Stadium Negeri Shah Alam seumpana mereka yang hadir ke perhimpunan Bersih 2.0 atas alasan pertubuhan haram....??? fikir-fikirkanlah!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.