20 Okt 2011

HIMPUN : AMARAN KERAS KPM KEPADA GURU & PELAJAR
abu nu'man20 Okt 2011 0 Komentar

Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) memberikan amaran keras kepada para guru dan pelajar untuk tidak terbabit dalam Himpunan Sejuta Ummat (HIMPUN)  pada 22 Oktober ini seumpama perhimpunan Bersih 2.0 terdahulu atau berhadapan tindakan undang-undang.

Timbalan Menteri Pelajaran Malaysia, Dr Puad Zarkashi berkata, amaran keras itu bagi memberi peringatan kepada mereka atau berhadapan dengan tindakan tatatertib, selain daripada tindakan undang-undang yang akan diambil oleh polis.

“Kita tidak akan berkompromi kerana ingatan demi ingatan telah dikeluarkan supaya rakyat termasuk kumpulan guru dan pelajar tidak menyertai perhimpunan itu.

“Malah memang diakui bahawa, pada perhimpunan Bersih 2.0 dahulu terdapat segelintir pihak menggunakan pelajar sekolah untuk menjadi benteng pertahanan mereka,” katanya dalam satu sidang media
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.