14 Okt 2011

Brunei Akan Melaksanakan Hukum Syariah Termasuk Hudud
Pejuang Muda14 Okt 2011 2 Komentar

Brunei bakal menjadi negara Asia Tenggara pertama yang melaksanakan hukum Allah ini..Semoga akan terkena tempias hukum Allah ini ke negara sekitarnya,termasuk Malaysia InsyaAllah..
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. Siri TV3, 'Tahajjud Cinta' menghina hukum hudud, apabila menjatuh dan menghukum rejam tanpa prosedur yang ditetapkan dari aspek prosedur penghakiman, kesaksian dan sebagainya.

    Nampak sangat siri drama ini merupakan agenda pihak-pihak tertentu merendah-rendahkan hukum Allah ini sebagai zalim dan kejam.

    Ya Allah, Engkau celakalah UMNO atas agenda busuk yang cuba menakut-nakutkan mereka yang tidak benar tahu tentang prosedur sebenar hukuman hudud.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.