5 Okt 2011

BILA ARTIS JAHIL BERCAKAP PASAL HUDUD!!!
abu nu'man5 Okt 2011 0 Komentar

Apabila soalan agama ditanya kepada pihak yang tidak layak (jahil). Maka muncullah jawapan-jawapan yang tidak sepatutnya kita dengar. Dari segi pandangan mereka, kita boleh menilai mentaliti dan tanggapan mereka terhadap agama mereka sendiri. Yang menjadi terkilan mereka-mereka ini ialah Artis yang beragama Islam. Malah lebih parah, jawapan yang paling mengecewakan keluar dari mulut artis yang ‘bertudung’. Padahal ingatkan yang bertudung lebih baik sikit pengetahuan agamanya. Tetapi 2×5 jugak.. Jika Umat Islam sendiri tidak menyokong Islam, siapa lagi yang akan mempertahankan agama Islam tercinta ini.

bila si jahil lebih-lebih yang 'tua' sorang tue berbicara pasal syariat Allah.... ini lah akibatnya....Tapi mujurlah ada artis sorang nie.... mampu menegur rakan-rakan artis yg lain...agar tidak terserlah ke'jahil'an dan dosa kepada si Pencipta
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.