4 Okt 2011

ARTIS GAMBAR BOGEL... APA TINDAKAN PAK RAIS YATIM???
abu nu'man4 Okt 2011 8 Komentar

HEBAT artis Malaysia hari ni dah setaraf artis Hollywood, kalau sebelum ni biasa dengar kisah artis ditangkap khalwat, artis perampas suami orang dan entah macam-macam..sekarang pula keluar isu, artis BERGAMBAR bogel..

Khabarnya artis lelaki ni hero drama tari tarani, Ammar Alfian Aziz ni adalah merupakan model yang terkenal di luar negara sebelum membintangi drama ni..

Sebelum ni, beliau pernah dilanda kontroversi dengan kekasihnya..apabila gambar 'terlampau' mereka tersebar di internet..
 
Kalau GAY GAY GAY Melihat jejaka ini, Mesti GAY GAY GAY ini menampal POSTER sebesar pintu di kamar mereka.. Laser nye mulot cik gayah melaser golongan GAY GAY ini. Bukan sekadar Golongan GAY yang mencuri tumpuan apa ntah lagi golongan MAK DATIN WANITA UMNO yang yang mencari ANAK IKAN.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

8 ulasan:

  1. luar negara ke dalam negara ke allah tetap ada,kau piem ke kau magistrate ke kau lawyer ke kau doktor ke kau pemain biola ke.hukum tetap hukum.

    BalasPadam
  2. tapi gua ras le, pm 1malaysia and bini puaka dia serta menteri2 1 malaysia and pecacai umno-bn tak mampus, depa ada ilmu kebal, depa boleh deal dengan malaikat kot

    BalasPadam
  3. pak rais tak buat apa pun...makin laku lagi ada mamat nie

    BalasPadam
  4. jangan bagi anak cucu jadi artis. punah-ranah nanti...

    BalasPadam
  5. artis tu tak yah la acam tu angat pun tau la stress pun jangan la malu kan negara angat nak adi artis hollywood pun agak agak laa

    malu nampak kote jantan tu and nampak poen betina tu orang lain pun baca blog ni tau so jangan la melampau sangat tu gila pa

    BalasPadam
  6. emmmmmmmmm emmmmmmmmmmmmm

    napa tah la tu artiker betul ka tu

    BalasPadam
  7. betUL La aTiKEr nI

    BalasPadam
  8. ini pondan nih....bukan pempuan...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.