2 Sep 2011

Realiti atau propaganda Imperialis British?
Ir Dr bin.harun2 Sep 2011 0 Komentar


Kita sering dimomokkan dengan pelbagai perumpamaan ciptaan sang penguasa yang menyemai dlm kotak otak dan akhirnya telah berbuah terus secara automatik otak kiri menafsir tanpa dianalisis. Bertentangan dengan sabda Rasulullah saw, jika diterima sesuatu berita dari yg fasik, maka teliti dahulu sebelum terimanya.

Adakah kita semua terima dan terus telan kalau dikatakan Abdullah CD, Samsiah Fakeh, Muhamad Indera,Rashid Maidin,Suriani Abdullah, Zainab Mahmud, Siti Norkiah Mahmud dan lain-lain itu tiada Tuhan,tidak beragama,atheis ??? Adakah kerana mereka pejuang haluan kiri dengan demikian semua dari mereka adalah bertentangan dengan norma dan bersifat negatif.


Cuba bertanya tuanpunya diri sebelum melabel, ada antaranya yang masih hidup, jangan mudah meludah kata2 kepada yang pernah berjuang dengan darah untuk melihat anak cucu merdeka dalam erti kata sebenar bukan dengan hanya menandatangani dekri kemerdekaan dan akur perlembagaan ciptaan Lord Reid yang nyata meletakkan kuku British di dalamnya.


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.