2 Sep 2011

Dah ada MoU, kena la serah ...
Ir Dr bin.harun2 Sep 2011 0 KomentarMuslim Uighurs

Kerajaan umno/bn hantar pulang 11 pejuang Uighurs Islam ke negara China sebab UMNO sudah sign MoU dgn parti komunis china daaa....


Bangga ada MoU dengan Chinese Communist Party

Walaupun tindakan Umno/BN dibantah oleh PBB, namun sbb tiada sifat cinta sesama saudara Islam dalam jiwa parti sekular umno, kesemua pejuang dihantar pulang ke negara China yg pastinya tidak siapa yang dpt memberi jaminan tahap keselamatan mereka.

Pejuang Pembebasan Uighur

Agak2nya kalau pejuang palestin ada di malaysia nih dan negara haram Israel minta kerajaan umno/bn hantar pulang tentu pasti mereka akan tunduk, lebih-lebih lagi bila apco nasihat kerajaan supaya akur saja...umno = apco <3 israel
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.