21 Ogo 2011

PRORAM AGIHAN SUMBANGAN SEMPANA AIDILITRI 1432
abu nu'man21 Ogo 2011 0 Komentar

 hari ini tanggal 21 Ramadhan Pas Wangsa Maju dengan kerjasama DPPWM, DMWM dan Nisa' WM mengadakan program Agihan Sumbangan Sempena Aidilitri 1432 yang bakal menjelang tidak berapa lama lagi. Agihan sumbangan disekitar kawasan  Parlimen Wangsa Maju yang lebih tertumpu kepada golongan miskin, ibu tunggal serta OKU.


Semoga dengan sedikit sumbangan daripada Pas Kawasan Wangsa Maju dapat menambahkan kecerian mereka menjelang Syawal nanti. Terima Kasih kepada para penyumbang serta petugas yang telah menjayakan program tersebut. Semoga Allah merahmati dan memberkati usaha murni semua. Amin.

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.