21 Ogo 2011

Melayu Paling banyak minum arak?
chedet21 Ogo 2011 1 KomentarUMNO/BN parti Melayu jangan jadi juara mahu bela Islam. Tahukah kamu siapakah yang paling banyak minum arak dan khianat Islam? Semuanya datang dari UMNO yang dikatakan membela Melayu dan Islam. Kononnya membela golongan murtad tapi ramai yang murtad dari kalangan Melayu.

Mahu jadi jadi hero dalam menyampai kuliah agama dengan syarat ada tauliah. Berapa ramai ustaz dalam UMNO ada tauliah tapi merapu menyampaikan kuliah? UMNO tidak layak bercakap pasal agama kerana UMNO sendiri pengkhianat bangsa dan agama.

UMNO patut betulkan nama partinya jika betul-betul memperjuangkan Melayu dan bukannya menggunakan istilah Inggeris untuk partinya. PEKEMBAR ialah nama bagi Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu. UMNO dikatakan malu menggunakan nama tersebut kerana bunyi seolah-olah macam periuk nasi.

Mari kita saksikan siapakah yang sukan menogok arak? Adakah Cina atau India? Siapakah yang membenarkannya kilang dibina di Malaysia kalau bukan orang Melayu sendiri.


Melayu, Cina atau Indiakah dia?
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. UMporNO stiLL must die22 Ogos 2011 9:23 PG

    di antara cina & india sape yg kuat minum arak ? jawapan nye kompom meLayu !

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.