19 Ogo 2011

GEMPAR! MAT SABU, AZIZAH ADA 2 IC
abu nu'man19 Ogo 2011 3 Komentar

"akhinya PR kantoi jugak bila selama ini dok menuduh yg UMporNO ada konspirasi pengundi hantu tetapi rupe-rupenya pimpinan tertinggi PR jugak masing-masing ada 2 IC"....

itulah antara kata-kate mereka yg bodo dengan bukti kononnya IC pimpinan PR ada 2.... tapi bile disemak dalam data SPR.... yg satu lagi tue tiada dalam record.... bute-bute kantoi.... punye le tak pro puak-puak nie....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

  1. umno memang suka org melayu bodoh krn senang nak diperbodohkan. org melayu umno bodoh tahap donkey

    BalasPadam
  2. dah jadi tabiat pertubuhan mat salleh.Loni semakin menjadi2..

    BalasPadam
  3. bodoh makanan si cerdik, tu sebab kalau si cerdik nak makan banyak, biarkan orang terus bodoh. senang nak tadbir, apa yang dikata betul saja, tak ada bantahan. kalau dibagi RM50 pun boleh masuk muka depan Utusan Malaysia, pemimpin berjiwa rakyat, sumbang RM50 untuk si fakir. yang dia dok sapu sampai RM50 juta, si fakir tak tahu apa. memang seronok memimpin orang tak cerdik. pihak cerdik menyesal amat banyak universiti di sana-sini, sebab benda-benda ini semua akan menjatuhkan si cerdik suatu hari nanti.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.