16 Ogo 2011

Fabregas Pulang Ke Barca!!
Pejuang Muda16 Ogo 2011 0 Komentar

Setelah khabar angin dan 'transfer saga' yang berlarutan selama tiga tahun,Francesc Fabregas kini pemain Barcelona. Fabregas yang merupakan pemain dari akademi La Masia(akademi Barcelona),meninggalkan Barca pada usia 16 tahun ketika Arsene Wenger berjaya mengesan bakatnya.

Disebabkan di Sepanyol tidak dibenarkan untuk pemain bawah 18 tahun menandatangani kontrak,Barcelona hanya mampu menggigit jari ketika Fabregas 'dibawa lari'.

Barcelona akan membayar sebanyak 29 juta euro,5 juta untuk tambahan kalau memenangi beberapa piala,dan lagi 5 juta akan dibayar kemudian..Fabregas juga mengeluarkan wangnya sendiri sebanyak 1juta,untuk 'membeli dirinya sendiri'.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.