1 Jul 2011

WOW!! 1 RUMAH ADA 88 ORANG NAMA DAFTAR SPR ....
abu nu'man1 Jul 2011 38 Komentar

Rumah beralamat, 1155 Kg Bagan Serai, Jalan Sembilang, Seberang Jaya Permatang Pauh. Rumah dengan reka bentuk rumah Melayu ini didiami oleh berpuluh-puluh orang pengundi berdaftar berbangsa Melayu dan India?



Tak percaya? Anda boleh mengesahkan sendiri bukti ini. Sila semak di website daftar pemilih SPR dengan memasukkan nombor-nombor kad pengenalan di bawah ini dan anda lihat sendiri bagaimana 88 orang pengundi berdaftar telah didaftarkan di bawah satu alamat yang sama. Rujuk sini [Daftar Pemilih] ...(kalu rajin try semua IC... tak pun random select je...)... kat bawah ada ajar nak bukak SPR punye web rasmi


1 140707755111 L 1914 SHEIK DAWOOD S/O MOHAMMED GANI 1155
6 280702755029 L 1928 SINNAPPAN A/L MUNUSAMY 1155
7 281008075239 L 1928 NARAINA @ V.K VELOO A/L KALLIMUTHU 1155
24 360902025020 P 1936 MON BINTI YUSOF 1155
37 390601025104 P 1939 CHE GAYAH BINTI MAT DAUD 1155
40 400616085659 L 1940 CHE AHMAD BIN CHIK 1155
45 410210025022 P 1941 THANALECHEMY A/P SUBBAREDY 1155
67 431211085089 L 1943 MUNISAMY A/L MUNISAMY 1155
80 450915075026 P 1945 GOVINDAMMAL A/P SAMIAYAH 1155

90 461103075024 P 1946 RUKUMONY A/P MUTHIAH 1155
101 470528025078 P 1947 PADAVETTA A/P SINNIAH 1155
111 480831075528 P 1948 ANJALAI A/P MUNIAN 1155
116 490218085065 L 1949 SATIWELL A/L R NABBU 1155
120 490812025073 L 1949 RETNASAMY A/L SUBBIAH 1155
127 500217085836 P 1950 MURUGAMAH A/P MANIKAM 1155
128 500312025495 L 1950 MD ISMAIL BIN MYDIN PITCHEY 1155
133 500630075068 P 1950 PANJALAIE A/P S.MOTIYE 1155
135 500818025302 P 1950 KUPPAMMAH A/P SUBRAYA 1155
136 500908075354 P 1950 MUNIAMAH A/P RAMAN 1155

137 501003025293 L 1950 PALANYAPPAN A/L SUBRAMANIYAM 1155
155 521101075399 L 1952 SEGAR A/L SUBRAMANIAM 1155
157 530110025267 L 1953 GOVINDARAJOO A/L RAMAN 1155
160 530310025173 L 1953 PERUMAL A/L PERUMAL 1155
161 530322075426 P 1953 ALICE MARY A/P ANTONISAMY 1155
180 531214075351 L 1953 MARIAPAN A/L VELOO 1155
189 540831085218 P 1954 ENDRANI A/P ARUMUGAM 1155
197 550118025155 L 1955 SUBRAMANIAM A/L S.AHNIMANNAN NO 1155
198 550129025441 L 1955 GANESAN A/L SOORAPPAN 1155
207 550415025530 P 1955 MARIAMAH A/P RAJAGOPAL 1155
210 550608025668 P 1955 MANIEE A/P JOSEPH 1155

218 551227025087 L 1955 NAGAPPAN A/L MUNUSAMY 1155
225 560404085967 L 1956 ARUMUGAM A/L PARAMASIVAM 1155
227 560409075450 P 1956 RANGAMAH A/P NALAIAH 1155
230 560415026006 P 1956 RAMAMAH A/P GOPAL 1155
232 560522075022 P 1956 RAJASPORY A/P GOVINDARAJOO 1155
234 560602075006 P 1956 BALOMANI A/P ASIRVATHAN 1155
261 570906025605 L 1957 KRISHNAN A/L NADARAJAH 1155
265 571024075189 L 1957 BEATLICE A/L ASUVATHAM 1155
266 571101026189 L 1957 VIJAYAN A/L MURUGIAH 1155
268 571105075500 P 1957 V.MARY A/P VANATHAIAH 1155

280 580828075066 P 1958 HESHAH BEE BINTI M.M KADER BAWA RAWTHER 1155
285 581106025088 P 1958 HABIDAH BINTI KASSIM 1155
295 590301075931 L 1959 NARAYANASAMY A/L V.K.VELOO 1155
298 590318025367 L 1959 RAVITHIRAN A/L NADARAJAH 1155
299 590318075735 L 1959 DAVID A/L AZIRVATHAM 1155
304 590520025926 P 1959 YASODAH A/P GOVINDASAMY 1155
317 591222075508 P 1959 SHARIPAH B BINTI MAHMUD 1155
322 600407075602 P 1960 SANTHANAMARY A/P AROKIASAMY 1155
324 600515075132 P 1960 PUSPERVALLI A/P NADESON 1155
326 600531075116 P 1960 LAGMI A/P SANNASEE 1155

331 601024085840 P 1960 AMUTHA A/P SUBRAMANION 1155
349 610925105946 P 1961 SELVARANI A/P MURUGIAH 1155
350 611001026038 P 1961 AMUTHA A/P NARASU 1155
380 630421085003 L 1963 SHAMUGAM A/L MUNISAMY 1155
381 630517086617 L 1963 VASOO A/L SUBRAMANION 1155
382 630617025782 P 1963 MURUGAMAH A/P NADARAJAH 1155
397 640531075972 P 1964 PLOMINA A/P KUPPUSAMY NO 1155
399 7432554 640628086483 L 1964 JAYABALAN A/L MUNISAMY NO 1155
425 651218075275 L 1965 MUNIANDY A/L NARAINA @ V K VELOO NO 1155
427 660203086304 P 1966 VASONDA A/P SUBRAMANIAM 1155

449 670227075289 L 1967 PUVANASWARAN A/L NARAINA @ V K VELOO 1155
456 670409025741 L 1967 CHANDRAN A/L PONNAN 1155
463 670719085934 P 1967 PARAMESWARI A/P MUNISAMY 1155
478 680522075491 L 1968 V SEVANASAN A/L V K VELOO 1155
517 700518075611 L 1970 RAVY A/L RAMASAMY @ SUBRAMANIAM NO 1155
527 701213075009 L 1970 SUTHAGAR A/L SUBRAMANIAM 1155
570 730805086222 P 1973 SARALA A/P S SEGAR 1155
579 740710075212 P 1974 MANGALANAYAKEY A/P V SINNAIAH NO 1155
597 750730075198 P 1975 MUNISPERIE A/P SUBRAMANIAM 1155
613 770202085657 L 1977 MANICKAM A/L VERASAMY 1155

618 770723075016 P 1977 RATHNADEVI A/P DHEVAN NO. 1155
623 771127065641 L 1977 VIJAYA KUMAR A/L KARIAMALAI NO 1155
632 780814075256 P 1978 YOGESWARY A/P SUBRAMANIAM 1155
637 790430075141 L 1979 KARUNAGARAN A/L RAJU NO 1155
655 800613075546 P 1980 RAJESWARY A/P RAMASAMY 1155
664 810213075597 L 1981 VERARAKAYAN A/L VIJAYAN 1155
680 820207026050 P 1982 HEMALATHA A/P PERUMAL 1155
692 830113075619 L 1983 MEYYELAHAN A/L VIJAYAN NO 1155
703 830524075744 P 1983 RAJAKUMARI A/P SUBRAMANIAM 1155
705 830527075643 L 1983 NORIES A/L GNANAPRAGASAM 1155

706 830530075783 L 1983 PRABAGARAN A/L RETNASAMY 1155
707 830609086303 L 1983 VELU A/L BALAN 1155
710 831009026096 P 1983 THILAGAVATHI A/P PERUMAL 1155
729 840914075976 P 1984 MAGESWARY A/P BALAN 1155
730 841113075540 P 1984 ANGELINA A/P GNANAPRAGASAM 1155
747 850819075811 L 1985 BASKARAN AL VIJAYAN 1155
774 880611075254 P 1988 LINDA A/P GNANAPRAGASAM NO.1155
779 890311016294 P 1989 MALA A/P BALAN NO 1155

 buat UMporNo yg bodoh ... sape suh cari kat google search taip " DAFTAR PEMILIH"... tapi taip le "SPR".... BODOI WOI... kan jumpe!!!



mule2...laman web rasmi spr  http://www.spr.gov.my/


lepas tue (klik pada gambo monitor komputer) http://daftarj.spr.gov.my/


then klik http://daftarj.spr.gov.my/NEWDAFTARJ/


(yg bahasa ongputeh pun ade la OMporNo woi.


then kalu nak klik byk2 name klik kat bawah dia "Semakan Isi Rumah"


ATAU KLIK http://daftarj.spr.gov.my/semakdm/


kan keluar yg macam aku link tue BODOH WOI.... BODOH sungguh umno nie...

So....jawapan SPR mungkin begini.... "rumah tue rumah sewa... so semua penyewanya yang bertukar-tukar pakat tukar IC buat alamat umah sewa.... nak buat camne?"
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

38 ulasan:

  1. jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj2 Julai 2011 1:58 PG

    kah kah kah...UMporNO kompom must die

    BalasPadam
  2. entah2 tarikh daftar pun sama...

    BalasPadam
  3. bangang tak sudah org2 PR nie...

    BalasPadam
  4. link fake mcmnie aku pun bole buat.. taktik semua tu.. stupid PR ble la percaya...

    BalasPadam
  5. hahaha...bodo anjing2 PR ni..buat link sendiri utk register spr...banjing2 PR saja yang mudah percaya dengan fitnah ni

    ni link sebenarnya nak check pemilih
    http://daftarj.spr.gov.my/daftarj

    bukan link direka oleh anjing2 PR cm bwh ni
    http://daftarj.spr.gov.my/semakdm/

    BalasPadam
  6. mmg BODO sapa pecaya! fake link! tu la dipanggil link Hoax Mirror kalau puak2 PR yang bengap2 xpaham nak taw! hahaha... mudahnya korang ditipu!!!

    BalasPadam
  7. Bodoh punye anon 1.58 am. percaye je bende2 karut yang bloger PR tulis ni. link tu bkk je dah tau link palsu. yg sokong bersih pun same bangang. klau spr tu x adil n memihak pd UMNO/BN je dah lame pas melingkup kat klantan. ni namenye bebal x bleh di ajar.

    BalasPadam
  8. bodoh piang punya pencacai PR. sanggup buat fake website utk semak daftar pemilih.....kecik2 x nak mampos dah besar buat fitnah.....sia-sia mak ko ngandung n lahirkan ko.....sial punya manusia....

    BalasPadam
  9. sah penipu besar aku dah check nama2 kat lamam spr memang takder

    BalasPadam
  10. Perghhhh...kenapalah puak2 PR ni x abis2 kebodohannya...kahkahkah....lu buat lawak dowwww...Apa pun x bole ler PR ni yg bole Membohong, Melucah, Meliwat....kahkahkahkah....khaaaaaaakkk ptuiiii

    BalasPadam
  11. Memang betul la tu bro haprak punya kerja buat fake web yg mudah secara hoax mirror image aje. Geng2 haprak hatta kebenaran dari langit sekali pun depa tak akan percaya. Yg depa percaya hanya dari BABI (Bro ANU Bin Ibrahim)dan apa2 perkara selagi tak berpehak kepada mereka selagi tuu tak percaya termasuklah ulamak2 meraka dgn pelbagai alasan dan fatwa dan paling synonym ialah ini BN/UMNO punya kerja walhal sebaliknya.

    BalasPadam
  12. bodoh apa malaun pr ni ..anjing sial..buat cita suka hati bapak ko aja..ingatlah ckit cukuplah fitnah dan menipu tu...

    BalasPadam
  13. MP parlimen permatang pauh -->Anwar Ibrahim.
    ini mesti dulu kerja pr yg daftarkan pngundi2 muda dan yg tua yg blm daftar mlalui mrk dgn memasukkn alamat yg sama bagi menganiaya spr hari ini. biasalah, kita smua sudah masak dgn tektik pmbgkang yg suka lempar batu, lepas tu tuduh org lain yg lempar!

    BalasPadam
  14. aku benci penipu..penipu atas nama islam..memang sial buat malu agama...aku berdoa, si penipu dan penyebar ni ditunjukkan Allah segala penipuan nya kepada umum. AMIIIN

    BalasPadam
  15. Astaghfirullahalazim...

    BalasPadam
  16. JAWAPAN 1 : http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2011/07/pengundi-hantu-taktik-pembohongan.html

    JAWAPAN 2 : http://www.malaysiatimes.my/2011/06/16/baru-ada-akai/

    sudah2la menipu orang.

    BalasPadam
  17. BODOH PIANG SIAL JUMUD2 PR BENGAP NI,AGAK2 LA NAK BODOHKAN ORG,KALAU SETAKAT LINK HOAX MIRROR NI CELAH GIGI JE AKU BOLE BWT,TAPI KALAU KO TUNJUK KAT MAT SABUN COMFIRM TERBELIAK BIJIK MATA DIA.. KAHKAHKAHKAH

    BalasPadam
  18. nak bodohkan rakyat konon...benda ni budak tadika pon leh wt la weyy...ingat SPR bodo ke mcm ko ! koje nak pecah belah kan umat melayu jerr..ingat la masa anak2 ko kalau cina memerintah.

    BalasPadam
  19. xboleh pon bkk...http://daftarj.spr.gov.my/daftarj

    BalasPadam
  20. yang baru http://daftarj.spr.gov.my/NEWDAFTARJ/
    cek dah btol la sume alamat sama...tensen saya baca komen...sorang masuk gaung sume ikot sama...

    BalasPadam
  21. good info....

    takde plak yang mintak maap...heh

    BalasPadam
  22. awat umno ni bute IT???

    BalasPadam
  23. jgn dilanayan puak umno... depa nie sume bodo...otak beku

    BalasPadam
  24. bukak le dalam laman web ramsi SPR.gov.my

    ...gerakan-anti-pkr ni seorang yg bodoh ghupenya

    BalasPadam
  25. ataupun SMS je semua ic 88 org tue kepada spr

    SPRSEMAKNo.Kad Pengenalan dan hantar ke 15888.

    BalasPadam
  26. mmg betul...kalau tak caya juga link http://daftarj.spr.gov.my/semakdm/ itu betul, pergi la http://www.spr.gov.my/ , click 'semak daftar pemilih di sini' , akan pergi
    http://daftarj.spr.gov.my/NEWDAFTARJ/ kat sini, kita boleh click 'semakan isi rumah' dan trus ke http://daftarj.spr.gov.my/semakdm/

    ***aku check random dan pasti nm2 kat atas itu guna alamat yg sama..tp kalau spr berani, buat la ruangan key in alamat pemilih, then akan keluar ic2 pemilih...

    BalasPadam
  27. dah try blum???try dlu....laman rasmi la ni...

    BalasPadam
  28. kalau nk tau nk laman tipu ke betul ke samar2 ke...1st..korg check alamat korg...klu tipu mst xle bce yg korg nye n hnye boleh bce yg kt atas ni je....aku dh try...x pun g kt google..search spr..xyh nk clikck kt situ klu x pcaya...try la dlu...jgn nk melatah je BN BN sekelian..cube dlu...jgn duk ht batu sgt la..trma la hkikat yg BN penipu...

    BalasPadam
  29. skrg ni org cina yang cerdik..sbb org melayu bodoh suka bergaduh

    BalasPadam
  30. klu gaduh untuk tegakkan kebenaran xpe cina oii..

    BalasPadam
  31. buat le report polis kalau dakwaan ni betul..

    BalasPadam
  32. polis pun anjing UMPORNO..buang masa je report

    BalasPadam
  33. dalam semakan daftar pemilih mana ada letak alamat rumah.... kawasan adalah...

    BalasPadam
  34. g la kt daftar pemilih isi rumah....adoi....2 pun bebal ke x tau....

    BalasPadam
  35. hehe... UMNO kantoi terus diam!

    BalasPadam
  36. betul lah..Ya Allah,bersih sungguh SPR ni ye..i dah cek memg betol n betol, taip SPR n klik semakan daftar pemilih kt kotak di bawah.hampeh!

    BalasPadam
  37. memang betui.. aku dah check semua. tu la orang2 umngok tau melalak je..

    BalasPadam
  38. HAHAHA....WOIII PENCACAI UMNO...LU XYAH NAK SEMBANG LA!!!! DAH KANTOI....SUDAHLA!!!!! macam anjing...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.