17 Jul 2011

TPM SUH POLIS TAYANG VIDEO 'KEMESRAAN' POLIS.... AKU SETUJU TUE...
abu nu'man17 Jul 2011 2 Komentar

KUALA LUMPUR, 17 Julai — Polis perlu segera menyiarkan rakaman video mengenai usaha mereka menangani perhimpunan 9 Julai di ibu negara bagi menangkis tohmahan pengkritik, kata Muhyiddin Yassin.

Dia berkata polis perlu bertindak pantas kerana media alternatif dan penulis blog pro pembangkang memainkan isu itu untuk memburukkan kerajaan.

“Kita berharap polis dapat bertindak pantas untuk menangkisserangan pembangkang memburukkan pasukan itu dan kerajaan menerusi internet dan Youtube.

“Kalau betul ada bukti rakaman video, siarkan segera supaya rakyat faham perkara sebenar apa isu yang berlaku dan bagi mengelak rakyat keliru,” kata dia.

..... Tapi sampai hari ini masih tak tayang-tayang video 'KEMESRAAN' polis terhadap peserta bersih... kenapa tue yek??
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. tengah wat editing tu. potong sana sambung sini. mungkin Datuk T antor siam wat editing. Mcm Memali tu ari. APCO kan penasihat dorang.

    BalasPadam
  2. ahhhhhhh pening kepala nak buat video jahat jadi baik...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.