22 Jul 2011

RamaiNya Sambut Najib di Subang tadi
chedet22 Jul 2011 3 Komentar

peguam scopene di tahan di klia.. dalam masa yg sama mat mongol turun di kg melayu subang ? kah kah kah.. baiklah sume beb.. gua sertakan gambar2nye skali kah kah kah

demonstrasi jalanan bagi mat mongol! kah kah kah

seorang penduduk kg ingin menyaman pakcik botak a.k.a mat mongol scopene kerana menyebabkan beliau rugi perniagaan hari ini dan kesesakan beribu batu jauhnya kerana DEMONSTARI JALANAN UMNGOK INI! kah kah kah





kah kah kah... cuba lu org lihat lah gambo2 ni beb.. mat mongol dan gerombolan pencacai2nya terpaksa memakai budak2 sekolah menengah utk meramaikan majlis sepetang bersama rakyat ? kah kah kah kah..
penggunaan kanak2 utk demonstasi BERSIH di larang oleh GEROMBOLAN2 LIDAH KONTOT, tetapi jelas GEROMBOLAN menggunakan anak2 sekolah yg berusia 14 tahun utk mengaburi mata rakyat marhaen utk menampakkan seolah2 ramai.. kah kah kah.. umno is dead!! kah kah kah



tengok jgn tak tengok... ini lah zaman kejatuhan umngok yg tiada lagi anak2 muda mahu bersama2 dgnnya kerana umngok parti rasuah sepanjang zaman! kah kah kah,

logik akal...
budak sekolah form 2 jer ke beb yg bley lu bawak ? kah kah kah
yg gua nampak.. gerombolan lagi ramai dari yg penduduk tempatan.. kah kah kah
merugikan peniaga bejuta2 ringgit kah kah kah
menyebabakan kesesakan melampau kerana gerombolan lagi ramai dari org ramai.. kah kah kah..
himpunan berjuta2 semut di putrajaya pun pakai budak sekolah form 2 juge beb.. kah kah kah
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

  1. dah mmg dekat dgn sekolah...mmg la ramai murid2 f2 yg ingin bertemu pm...bodoh gila kau ni....mcm la kau duduk subang....cakap mcm pundek ..sial....
    gamba die pergi rumah penduduk kau x mau pulak masukkan ? bodoh gile kau nih...

    aku tgk entri popular dlm blog kau ni pasal nyah pondan ..haha...jantan pon jadik ker..ohh lupe kroni aljuburi mmg minat bapok..pondan..haha~

    post mcm x guna akal..gatal sgt dah konek tuh ker?

    BalasPadam
  2. mu ni benggong

    BalasPadam
  3. Dasar bangang.. Terkedu lah tu..

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.