21 Jul 2011

POLIS MENIPU LAGI!!! MANA LAPORAN FITNAH BOM PETROL BERSIH???
abu nu'man21 Jul 2011 1 Komentar

Sebelum berlangsungnya perhimpunan Bersih pada 9 Julai lalu, negara digemparkan dengan fitnah dari pihak PDRM dengan penemuan bom petrol/ molatov cocktail serta baju 'bersih' di beberapa tempat termasuklah antaranya Sogo, Jalan Gombak serta di perkuburan cina di Setiawan... tapi sehingga kini beloh kite dengar akan pendakwaan yang dilakukan oleh mereka yang dikaitkan dengan Bersih...

Timbul pertanyaan, iaitu mana dia parang, senjata merbahaya atau `molotov coktail' yang dikaitkan dengan BERSIH 2.0? Mana dia pemimpin yang berjiwa `komunis' yang ingin merampas kuasa? Berapa bijikah bangunan atau kereta yang dibakar? Bayangkan jika di dalam keadaan perhimpunan tersebut diprovokasi oleh pihak Polis dan FRU, tiada apa pun yang berlaku seperti yang dikatakan tadi, adakah jika perhimpunan ini dibenarkan secara aman di Stadium Merdeka akan berlaku kejadian-kejadian tersebut?

Syabas BERSIH, syabas rakyat dan syabas buat Patriot jugak lah. Takziah buat Perkasa, Omar Din OKU dan anak-anak buahnya serta PDRM. Masa akan tiba rejim pasti tumbang!!!


..... SEMAKIN POLIS BERKAWAN DENGAN UMNO SEMAKIN POLIS HILANG INTEGRITI TERHADAP MASYARAKAT MALAYSIA....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. berkawan ngan penyangak akan jadi bapak penyangak la jawabnya

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.