10 Jul 2011

NAJIB TERKANTOI... TANGKAPAN KJ SATU LAKONAN BERRJAYA ....
abu nu'man10 Jul 2011 3 Komentar

KUALA LUMPUR, 10 Julai — Datuk Seri Najib Razak pagi ini memperlekeh dan mengetepikan impak Himpunan Bersih 2.0 yang diadakan semalam dengan menegaskan, Umno pimpinannya tidak bimbang untuk mengadakan pilihan raya bersih.

Dalam ucapannya yang berkobar-kobar dan lantang di hadapan 6,000 ahli Umno, badan bukan kerajaan dan pertubuhan silat, Perdana Menteri memperkecilkan kehadiran penyokong Bersih 2.0 semalam sambil mengatakan bahawa Umno sebenarnya boleh mengatasi Bersih 2.0 sekiranya mereka meneruskan perhimpunan jalanan.

................................................................................
“Jika anda sebut atau persoal mengenai Islam, mereka akan bangkit,” katanya.

“Jangan (menyebabkan) kami memulakan demonstrasi jalanan. Semalam, kami hanya menghantar sayap Pemuda Umno, diketuai oleh Khairy Jamaluddin untuk mewakili (kami),” kata Najib dengan disusuli laungan sokongan kepada ketua sayap itu.

Kesemua pemimpin kanan Umno termasuk timbalan presiden Umno Tan Sri Muhyiddin Yassin dan setiausaha agung Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor hadir.

..... kali nie aku setuju dengan parpukari blogger berakhlak tinggi bila mendedahkan yang tangkapan si Kitol semalam adalah drama semata-mata ....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

  1. memang puki punya pm, ini je standard pm yang malaysia ada, akhlak tinggi, tapi telor kena sedut dengan rosmah mansor

    BalasPadam
  2. DS NAJIB RAZAK & DS HISHAMUDDIN MENGATAKAN PERHIMPUNAN DI KL PD 09/07/11 ADALAH PERHIMPUNAN HARAM DAN MEREKA BERDUA MEMINTA RAKYAT SUPAYA JANGAN HADIR PADA TARIKH TERSEBUT. TETAPI MENGAPA PIHAK KERAJAAN UMNO KHUSUSNYA MENGHANTAR PARA PEMUDA YG DI KETUAI OLEH SDR KHAIARY JAMALUDDIN KEPERHIMPUNAN TERSEBUT SEPERTIMANA YG DI SEBUT OLEH DSNR.MENGAPA UMNO SENDIRI MENGHANTAR PEMUDANYA UNTUK MENYERTAI PERHIMPUNAN KL 09/07/11 SO PERHIMPUNAN ITU HARAM ATAU UMNO YANG HARAMJADAH

    BalasPadam
  3. umno anak haram

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.