4 Jul 2011

MAMAT BERBAJU 'BERSIH' BUAT ONAR... AMBIL GAMBAR AMOI SEKSI
abu nu'man4 Jul 2011 0 Komentar

Memang memalukan sungguh lelaki ini kerana telah mengambil gambar amoi yang seksi dengan telefon bimbitnya ketika suasana kelang kabut dengan para wartawan yang turut sama menemu ramah model seksi tersebut. Dan yang paling dikesalkan adalah mamat tersebut yang memakai baju kuning 'bersih' yang membuat onar dengan mengambil kesempatan dan peluang sepenuhnya untuk merakamkan gambar 'tuttt' model itu.

Mesti menggembirakan blogger pencacai angkat taik UMporNo bila buat cerita kantoi ini dalam blog mereka.... 

Tapi ini bukan di Malaysia tetapi di China, pameran automotif selalu dipenuhikan oleh para wanita SPG cantik lagi seksi yang berdiri di sisi kereta atau motor yang dipamerkan. Namun segintir dari mereka yang diusik oleh segelintir lelaki yang ingin memanfaatkan kesempatan dalam kesempitan.

Seperti lelaki berbaju T-shirt kuning satu ini, seperti dipapar di dada akhbar China Car Times, menjadi berita yang paling heboh di blog-blog dan forum internet minggu ini.

Lelaki tersebut memanfaatkan situasi dengan mengambil gambar bahagian tubuh SPG cantik lagi seksi dengan dada yang terbuka. Kejadian itu terjadi pameran automotif Wuhan Auto Show, China yang berlangsung minggu lalu.

Untuk mendapatkan sebuah gambar foto SPG cantik mulus seksi, dia menggunakan handphonenya. Selang beberapa saat kemudian, model tersebut pun menyedari yang ada seseorang ingin cuba mengambil sesempanan padanya.

Model itu yang tidak senang dengan aksi lelaki ini terus menegurnya dan lelaki tersebut terus pergi mengambil gambar untuk koleksinya sendiri. (Sumber)

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.