10 Jul 2011

(LENSA DPPWM)Pengebumian Allahyarham Baharudin
Pejuang Muda10 Jul 2011 5 Komentar

Tetamu-tetamu hadir sejak awal pagi,dan dilaporkan dekat seribu orang keseluruhannya.. Polis dan SB tidak ketinggalan memerhatikan dari jauh(tak sedar orang makin benci)
Ada khabar angin mengatakan Allahyarham bukan mati semata-mata kerana gas,tetapi mengikut post mortem tulang rusuk juga patah..wallahualam.

Allahyarham Baharudin sempat membacakan doa dalam perhimpunan semalam sebelum beliau menjadi mangsa kekejaman Polis Di Raja Malaysia.... walaupun akhbar BN menafikan yang beliau adalah peserta perhimpunan dan kematiannya adalah disebabkan angkara peserta Bersih yang berlari ke arah orang awam....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

5 ulasan:

 1. Salam takziah, kita dari BUKIT GANTANG sempat solat jenazah. SAYANG tak dapat berkenalan untuk sama-sama merasai pemergiaan seorang pejuang kebenaran.

  BalasPadam
 2. heheh...Ini bukan gambar Allahyarham Baharuddin...ini gambar org gila.

  BalasPadam
 3. Kesian polis. Dia orang pun cuma menjalankan tugas. Kiri kanan duk hentam dia orang. Buat salah, tak buat pun salah.

  “Seorang muslim adalah saudara bagi sesama muslim, kerana itu janganlah menganiaya, jangan membiarkannya teraniaya dan janganlah menghinanya. Taqwa tempatnya disini! Sambil baginda menunjuk ke dadanya sebanyak 3 kali. Alangkah besar dosanya menghina saudara sesama muslim, setiap muslim haram menumpahkan darah saudara sesama muslim. Haram merampas hartanya dan haram mencemarkan kehormatan atau nama baiknya” [Hadis Riwayat Muslim].

  Al-Fatihah untuk Allahyarham Baharudin.

  Tapi gambar yang terakhir, dah masuk berita kan, tu bukan Allahyarham Baharudin pun.

  BalasPadam
 4. TU LA, JGN CAKAP MCM ORG BERUGAMA KALAU YG BOHONG PUN DIKATAKAN BENAR. SEDARLAH WAHAI PEMUDA PAS. JGN MENIPU DIRI SENDIRI. ALLAH TAK BOLEH DITIPU.

  BalasPadam
 5. Masih belum ada pembetolan fakta walupun sudah masuk bulan Ramadhan. Ternyata org PAS suka cerita bohong.

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.