10 Jul 2011

(LENSA DPPWM) : 150K POTROIT HARAM TERMASUK PELACUR BUKIT BINTANG..WAKAKAKA
abu nu'man10 Jul 2011 0 Komentar

 2 orang pelacur di lorong Bukit Bintang turut diagih2kan baju 'free' Paktorout' untuk meramaikan puak-puak 'haram jadah' ini.. nota: : depa lari takut ana ambik gambar mereka....
 Tapi silap le depa...ingat boleh lari le tue....
 
Akhirnya berjaya juga ana tangkap gambar depa dengan post yang paling 'menarik' setelah gagal melarikan diri dari lensa ana...

 Uncle tokey kedai ni ahli pemuda UMporNo ke??? dah tue dapat baju gak...
 150 orang je kot termasuk pelacur tadi....extra banyak dah tue....wakakakaka
patut le ramai.... tengah sibuk mengagihkan baju kepada org yang lalu2 kat area situ
ana pun berjaya dapat selai buat lap kaki kat umah.... selayaknya....wakakakakaka
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.