7 Jul 2011

BANGSAT PERKASA NAK STADIUM GAK
abu nu'man7 Jul 2011 1 Komentar

Sebagimana diputuskan Bersih 2.0 semalam, Perkasa yang merancang mengadakan perhimpunan balas protes juga mengambil langkah yang sama.

Pertubuhan bukan kerajaan pimpinan Ibrahim penderhaka Sultan Kelantan itu telah memohon kepada tiga stadium di ibu negara bagi tujuan tersebut.

Bagaimanapun pengurusan Stadium Merdeka, Stadium Negara dan Stadium Titiwangsa belum lagi meluluskan permohonan mereka.

Barua itu berkata Perkasa telah memutuskan untuk tidak membatalkan Gerak Aman 9 Julai sebab Bersih 2.0 mahu terus mengadakan perhimpunan Sabtu ini meskipun sudah menghadap Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin.

Seramai 14,661 ahli Perkasa dan pertubuhan bukan kerajaan termasuk 2,000 bukan Melayu sudah pun menandatangani petisyen menyokong perhimpunan balas.

.... kita bg stadium mini pasir mas le....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. bagus jugak perkasa nii. kita tunggu perkasa dpt stadium mana, biar dia buat kat dlm stadium, kita buat diluar stadium yg sama. apa macam boleh tak?

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.