27 Jul 2011

AMANAH AKAN BERGABUNG DENGAN PR PADA PRU 13!!!
abu nu'man27 Jul 2011 0 Komentar

Betul ke AMANAH akan bergabung dengan Pakatan Rakyat pada PRU13 akan datang, terutama dengan 'manifesto' AMANAH yang dibacakan oleh Ku Li pada ucaptamanya!

Bekas Menteri Kewangan, Tengku Razaleigh Hamzah atau Ku Li yang merupakan Ahli Parlimen Gua Musang telah merasmikan penubuhan AMANAH di mana dia sendiri menjadi Pengerusinya pada Jumaat lepas

Dengar cite tujuan penubuhan AMANAH tu yang kebanyakan mereka adalah puak-puak yang menjadi musuh Tun Mahathir dan sebahagiannya pula memusuhi Najib dan Rosmah.

Dengar cite, AMANAH jadi third-force sekaligus menjunjung dan menyemarakkan cita-cita Ku Li yang tidak kesampaian sampai sekarang. AMANAH juga dikatakan mendapat sokongan daripada segelintir Ahli-Ahli Parlimen Barisan Nasional yang dalam usaha untuk memastikan kedudukan mereka pada PRU13 nanti.
Selain tiga orang Ahli Parlimen Barisan Nasional dalam AMANAH iaitu Ku Li, Wilfred Bumburing dan Ong Tee Kiat, siapalah lagi yang akan menyertai AMANAH?

Segelintir kepimpinan Pakatan Rakyat mengalu-alukan inisiatif Ku Li menubuhkan Angkatan Amanah Merdeka (Amanah) menjadi sebuah suara solidariti dan perpaduan negara.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.