14 Jun 2011

SUDAH 36 REPORT POLIS UNTUK HALANG BERSIH 2.0... BEH BOH!!!
abu nu'man14 Jun 2011 0 Komentar

Kalau ditanya telur siapa yang paling kecut dengan BERSIH 2.0. Jawapannya tentulah UMNO serta adik kembar bongsunya Perkasa. Setakat 4 hari lalu 36 laporan polis dibuat, juara dengan laporan polis.


Laporan polis itu dibuat antara lainnya oleh UMNO Bahagian Kangar, Pergerakan Wanita UMNO Bahagian Kangar, Puteri UMNO Bahagian Kangar, Kelab Penyokong Menteri Besar Perlis, Warga Felda Chuping dan Pengerusi Jawatankuasa Keselamatan Kampung kawasan Dewan Undangan Negeri Mata Ayer, JKKK Kampung Bakau, Masyarakat Siam Perlis dan Umno Bahagian Arau bagi membantah penganjuran perhimpunan itu. Orang Perlis juga 'gila' dengan laporan polis.

Azali Abas, Setiausaha Politik Menteri Besar Perlis, yang membuat satu laporan polis di Balai Polis Kangar pada 10.30 pagi ini, meminta agar pihak berkuasa mengambil tindakan sewajarnya bagi menghalang perhimpunan itu diadakan.

Berahim Perkasa juga sanggup bertempur dengan Ambiga, Pengerusi Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH 2.0). Agak-agaknya siapa yang terkulai dahulu!!

... aku takut katak nie kene pijak ngan ratusan ribu manusia masa Bersih 2.0 je nanti.... tak psal-pasal mati katak....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.