8 Jun 2011

RAKAN LAHANAT... DIBOGEL...DISAMUN...TETAPI TIDAK DIROGOL...
abu nu'man8 Jun 2011 0 Komentar

AMPANG: Malang bertimpa bagi seorang lelaki apabila dia bukan saja kerugian kira-kira RM5,000 selepas disamun rakan baiknya, malah suspek turut mengugut akan menyebarkan gambar bogel mangsa kepada umum sekiranya membuat laporan polis dalam kejadian di Taman Datuk Ahmad Razali, di sini, kelmarin.

Kejadian kira-kira jam 8 malam itu menyebabkan mangsa berusia 34 tahun cedera di muka dan hidung selepas ditumbuk dua rakannya kerana tidak mengikut arahan.
Sumber polis berkata, dua rakannya itu yang berusia 30-an datang ke rumah mangsa dan meminta tolong menghantar mereka pulang ke rumah di taman berdekatan.

Katanya, mangsa yang mahu mandi menyuruh mereka menunggu di ruang tamu, tetapi sebaik mahu melangkah, dua lelaki itu menarik tangannya menyebabkan dia meronta-ronta.

Menurutnya, kedua-dua suspek kemudian menggeledah rumah dan mengambil beberapa barangan berharga termasuk komputer riba, dua telefon bimbit, jam tangan dan kad bank milik mangsa.

Mangsa membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Ampang Jaya sejurus kejadian.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Amiruddin Jamalluddin mengesahkan laporan itu.

.... mujur mangsa tu lelaki...kalu tak lama dahhh....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.