8 Jun 2011

FIFA HALANG TUTUP AURAT... MALAYSIA GALAK TAK TUTUP AURAT..
abu nu'man8 Jun 2011 0 Komentar


Tak kan lah nak tutup aurat pun jadik masalah..? Jumaat minggu lepas, team bolasepak wanita Iran tak dibenarkan main perlawanan Pre Olympic London 2012 sebab players Iran tutup aurat..!!

"I will file a complaint to FIFA against the individual in charge of holding the match," kata Presiden Iranian Football Federation Ali Kaffashian...

Shahrzad Mozafar bekas head coah bolasepak wanita Iran pula beritahu “ kerajaan Iran tak akan hantar pasukan bolasepak wanita sekiranya tidak tutup aurat…”

Disebabkan team Iran tetap nak pakai hijab tutup aurat, FIFA terpaksa batalkan perlawanan Iran lawan Jordan dan beri walk over kepada Jordan 3 – 0.

FIFA tak patut diskriminasi cara islam berpakaian…, yang penting semangat kesukanan! Kalau pakai dedah sana sini pun, bila beraksi hampeh pun tak guna jugak….

ini pasukan kebanggaan 1 Malaysia
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.