27 Jun 2011

CAMNE LA MB KEDAH BOLEH TAK TAU DEPA NIE 'BERTENET'.
abu nu'man27 Jun 2011 2 Komentar

Macammana la MB kedah dan exco-exconya boleh tak tau yang depa nie dok bertenek pukul 1.20 pagi.... ? Jemaah Suaru As-Sadiqin TAman Tunku Sarina tak buat lawatan  ke malam-malam kawasan taman?

Isnin lepas, Setiausaha Bahagian Jerlun Jasmi dan Ketua Puteri Umno bahagian itu, Yusmawati mengaku tidak bersalah di Mahkamah Rendah Syariah Kubang Pasu atas tuduhan berkhalwat di sebuah rumah bulan lalu.

Mereka yang bukan mahram ditahan dalam serbuan oleh Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kedah di sebuah rumah di Taman Tunku Sarina, Jitra di sini pada pukul 1.20 pagi, 11 Mei lalu.

Jasmi dan Yusmawati didakwa mengikut Seksyen 9(1)(2) Enakmen Kanun Jenayah Syariah (Kedah) 1988.

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. Makluman kpd semua warga kampus UiTM. Universiti lain aku tak tau la ada ke tak? untuk dipilih menerima "Anugerah Kepimpinan Ibrahim Ali" yang dilancarkan oleh UiTM. Juara RM2,500 tiap seorang lelaki dan pompuan. Rasa nak tergelak pun ada. Ada ka VC boleh layan Ibrahim Ali. Apa jasa katak ni akau pun tak paham. Kalau Anugerah Tun M tu patut la jugak. Anda boleh rujuk mana2 cawangan UiTM, iklan pencalunan tersebut.

    BalasPadam
  2. Muka tak ''mmarii..' pun . Mgkin 'gedik' nya yg menjinakkan jantan2.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.