26 Jun 2011

BOLASEPAK PERSAHABATAN : DPPWM vs TKO
abu nu'man26 Jun 2011 0 Komentar

Hari ini bertempat di Padang Sekolah Teknik Kuala Lumpur diadakan perlawanan persahabatan bolasepak padang diantara DPPWM dan Terengganukito online (TKO). Perlawanan bermula sekitar jam 9.30 pagi tadi yang mana DPPWM (jersey Hitam) memulakan sepak mula. Minit ke 20, TKO dianugerahkan sepakan penalti apabila penyerangnya dibentes oleh pertahanan DPPWM dan dengan mudah menyempurnakan jaringan tersebut. Keputusan 1-0 sehingga ke akhir perlawanan walaupun DPPWM mendapat banyak peluang untuk menjaringkan gol. Namun takdir tidak menyebelahi pihak DPPWM


 Apapun diucapkan tahniah diatas kesungguhan dan swemangat kesukanan yang ditunjukkan oleh kedua-dua pasukan dalam perlawanan tersebut. DPPWM mengalu-alukan sekiranya ada pemuda (termasuk UMporNo) yang ingin mengadakan perlawanan persahabatan dengan kami.

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.