12 Jun 2011

APA KATA PESERTA BERSIH 2.0 PAKAT NAIK TEKSI?
abu nu'man12 Jun 2011 0 Komentar

 Buat kesekian kalinya Utusan Meloya menipu rakyat Malaysia yang bodoh dengan artikel berkenaan dengan pemandu teksi yg berdaftar 21k di Lembah Klang akan kerugian RM3.2 juta atau purata RM150 sebuah teksi ...

so dicadangkan agar kepada semua peserta BERSIH 2.0 agar dapat menggunakan perkhidmatan awam ini untuk menyertai perhimpunan BERSIH 2.0... al maklum la parking mesti penuhnye... so senang cite naik je teksi.... maka dengan jumlah yang seramai 300k maka pemandu teksi ini akan tersenyum lebar la... kerana bukan sahaja mereka akan dapat RM 300 pada hari itu untuk mengangkut peserta BERSIH... malah lebih dari itu... pakcik kayo!!!
Selain itu turut dicadangkan agar semua peserta  BERSIH 2.0 tak yah bawak bekal dari rumah... kita pakat-pakat makan kat KL... spend dalam RM7 sorang(makan ngan minum direstoran sekitar KL dan Lorong TAR)...  kire la... RM7 kali 300k?? pakcik kayo  lagi !!!  So kita ini akan menguntungkan keseluruhan peniaga makanan sekitar ibu kota.

Dan sekiranya duit peserta masih berlebih lagi eloklah kirenya singgah di shpooing complex KL macam SOGO yang selalu buat sell... maklumlah jarang-jarang datang KL lebih-lebih lagi yang tak pernah datang KL... sekurang-kurang nye bawak balik le buat tangan dari KL untuk orang kampung... macam poskad gambo KLCC ngan KL Tower....

Dah habis shopping tue... tak ingat nak balik ke??? dah datang dengan pengangkutan awam so balik pun same lah...AMACAM ???? SETUJU????

AKU SETUJU JE... SEBAB AKU PEMANDU TEKSI!!! BINI AKU JUAL KAT JALAN TAR!!!


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.