25 Mei 2011

(video)Sham Kamikaze:Seorang Lagi Rockers Diberikan Hidayah
Pejuang Muda25 Mei 2011 0 Komentar

Sham Kamikaze Dapat Hidayah, Kita Pula Macam Mana?
Shamril bin Mohd Salleh merupakan salah seorang anggota kumpulan Kamikaze yang merupakan kumpulan penyanyi di Malaysia. Dikenali juga sebagai Sham Kamikaze. Alhamdulillah dan tahniah buat Sham Kamikaze yang telah berubah ke arah lebih baik dengan mendapat hidayah dari Allah. Syukur dan tahniah buat Sham.

Kita ini walaupun sudah mengerjakan solat 5 waktu jangan ingat itu sudah cukup. Kita haruslah terus berdoa moga Allah terus memberikan hidayah dan kita dapat melakukan lebih banyak kebaikan. Sehari demi sehari lebih baik.

Jangan ingat hari ini kita baik, esok dan seterusnya kita akan terus baik. Hati manusia ini boleh berbolak balik. Jadi sebagai hambanya adalah menjadi tanggungjawab kite untuk terus berdoa memohon hidayah kepadanya.

Akhir kalam, Usah impikan isteri secantik Balqis andai iman tak seteguh Sulaiman. Usah impikan suami sekacak Yusof andai iman tak sehebat Zulaikha.

Ingatlah sekali kita jahat bukan selamanya kita jahat kerana Allah itu lebih tahu yang terbaik buat kita. Jangan biarkan kesalahan kita terus menyebabkan kita terus melakukan kesalahan demi kesalahan. Taubatlah kunci kepada pintu kebaikan.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.