16 Mei 2011

Saypol akan terus berdoa & istiqamah sabar...
abu nu'man16 Mei 2011 0 Komentar

KUALA LUMPUR, 16 Mei — Mohd Saiful Bukhari Azlan mengucapkan terima kasih dan bersyukur dengan keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur yang memerintahkan Datuk Seri Anwar Ibrahim agar membela diri atas tuduhan meliwatnya tiga tahun lalu.


Dalam reaksi segera berhubung keputusan Hakim Datuk Mohd Zabidin Mohd Diah pagi tadi, Saiful yang merupakan pengadu dan saksi utama berkata, dia berharap perbicaraan peringkat seterusnya akan berjalan dengan lancar.

“Syukur dengan keputusan pada hari ini. Diharap peringkat perbicaraan seterusnya berjalan dengan lancar. Akan terus berdoa, istiqamah sabar,” katanya dalam mesej menerusi Twitter sebentar tadi.

Mohd Zabidin memutuskan bahawa ada kes prima facie terhadap Anwar, 63, Ketua Umum Pakatan Rakyat, yang berhadapan dengan kes liwat keduanya dalam tempoh 13 tahun.

... berdoalah Saiful... moga dipanjangkan umur agar sempat bertaubat kepada Allah....

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.