22 Mei 2011

RAWATAN HOSPITAL KERAJAAN KENE BAYAR!!!
abu nu'man22 Mei 2011 0 Komentar


Muhyiddin Yassin mengumumkan kerajaan akan memberikan bantuan RM10,000 kepada setiap keluarga mangsa yang terkorban dalam tragedi tanah runtuh.

Selain itu, katanya kerajaan akan menanggung perbelanjaan kos rawatan mangsa yang cedera dan menerima rawatan di Hospital Ampang, Hospital Kajang, Hospital Serdang dan Hospital Kuala Lumpur (sejak bila rawatan hospital awam kene bayar?)...

....  selama ini rakyat dimanjakan dengan subsidi bagi mendapatkan rawatan di hospital awam.... so lepas nie korang gie spital kene byr le gayenye...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.