26 Mei 2011

AMARAN KERAS KEPADA BLOGGER YANG SIAR 'Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara hina Islam'
abu nu'man26 Mei 2011 2 Komentar

Sebuah akaun laman sosial Facebook yang menggunakan profil ‘Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara’ didakwa menghina agama Islam antaranya dengan memaparkan gambar seekor babi di atas Kaabah sedang membaca al-Quran serta beberapa gambar yang terlalu keterlaluan.... so apa kita buat?

Yang ok sikit setakat menjawab caci maki Makcik Hajjah tue je la...

Paling hebat pun membuat laporan polis cam PERKASA yang gedegang-gedegung kononnya bela Islam dan desak menghantar memorandum kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) untuk mengesan pemilik akaun itu.... itu je la....

AMARAN KERAS!! JANGAN SEBARKAN GAMBAR-GAMBAR YANG ADA DALAM BLOGNYA ITU KE TEMPAT LAIN~!!!!

Setelah blog dia ni telah disekat dia mengamuk di Facebook lagi dengan gambar gambar dan ayat ayat menghina Islam dan dia mengamuk sebab disekat blog dia.

DARI BLOGGER2 ISLAM YANG LAIN, YANG BERSUNGGUH MENCERITAKAN SIKAP BELIAU DAN MEMARAHI BELIAU DENGAN GAMBAR2 TERSEBUT...... TAPI KLU DAH MARAH, YG KORANG (BLOGGER) PI UPLOAD GAMBAR TERSEBUT DAN POST KAT BLOG WATPE! KLU NAK MEMELIHARA KESUCIAN ISLAM JUST PUT THE WORDS, NOT THE PICTURE......AKU HARAP BLOGGER YANG BERKENAAN SILA HAPUSKAN SEMUA GAMBAR MENGHINA ISLAM OLEH MAKCIKHAJJAHSITTALWUZARA DENGAN KADAR SEGERA KERANA APA YANG DILIHAT, SEPERTI ANDA SENDIRI TELAH JOIN MENGHINA ISLAM WALAUPUN ANDA SENDIRI MEMARAHI BELIAU.... SILA AMBIL TINDAKAN DENGAN SEGERA!

SEKALI LAGI .... AMARAN KERAS!! JANGAN SEBARKAN GAMBAR-GAMBAR YANG ADA DALAM BLOGNYA ITU KE TEMPAT LAIN~!!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. Tk der..Dah tutup la akaun facebook dia..

    BalasPadam
  2. entah.. marah kat org kate hina Islam... tapi kita yang papar gambar org hina Islam kat blog kita...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.