4 Mei 2011

LEBIH 60 LAPORAN POLIS PASAL AMK .. AWAT JAKIM TAK LAYAN?
abu nu'man4 Mei 2011 1 Komentar

Sehingga kini lebih 60 buah laporan polis oleh puak-puak yang BODO UMNO telah dibuat terhadap AMK yang didakwa telah membuat huru hara di dalam Masjid Amru Al Asy selepas solat Jumaat untuk adakan program sumpah Mubahalah Dato ‘T’ Eskay jumaat lalu.

Dan puak-puak BODO itu mendakwa perkara ini bukan dalam bidang kuasa polis tetapi adalah dalam ruang kuasa JAKIM dan Majlis Ugama Islam Negeri untuk menyiasat dan mengambil tindakan.

Namun sehingga ke hari ini pihak JAKIM dan Majlis Ugama Islam Negeri tidak mengambil sebarang tindakan kepada pihak masjid ataupun AMK itu sendiri kerana program sumpah tersebut tidak mendapat kebenaran pihak JAKIM dan Majlis Ugama Islam Negeri terlebih dahulu sebaliknya hanya memaklumkan kepada pihak AJK masjid.

Sepatutnya pihak JAKIM dan Majlis Ugama Islam Negeri perlu mengambil tindakan kepada AJK masjid kerana telah membenarkan puak penyebar filem lucah bersumpah seks di dalam masjid yang dilihat lebih jelas jijik dan kotor perbuatan sumpah tersebut.

(contoh laporan polis puak-puak UMNO BODO nie...)
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.