4 Mei 2011

BARCELONA SAH KE FINAL JUARA LIGA
abu nu'man4 Mei 2011 1 Komentar

BARCELONA, 4 Mei — Pasukan Barcelona yang memulakan pusingan kedua dengan selesa menempah tiket perlawanan akhir kejohanan Juara Liga walaupun seri satu gol.


Ia yang turun dengan kelebihan dua gol menghabiskan pusingan kedua (awal pagi ini, waktu Malaysia) dengan seri satu gol di Camp Nou.

Dengan keputusan hari ini, Barcelona mengatasi Real Madrid dengan kelebihan agregat 3-1 untuk bertemu sama ada Manchester United (MU) atau Schalke pada final 28 Mei ini.

Pasukan itu yang pernah memenangi gelaran Juara Liga pada 1992, 2006 dan 2009 - akan mengetahui pencabar mereka awal pagi esok.

MU juga akan turun gelanggang dengan kelebihan dua gol di arena Old Trafford. — Agensi
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.