14 Apr 2011

ORG BN SERANG UST SALEHUDDIN NASIR DI SARAWAK!!!
abu nu'man14 Apr 2011 0 Komentar

Pimpinan PAS Selangor menerima tamparan hebat daripada penduduk kampung Putin yang memberi amaran supaya menghentikan ceramah kerana didakwa menganggu keselesaan orang kampung.


Seorang penduduk kampung yang hanya memakai seluar pendek tanpa berbaju meluru ke arah Yang Dipertua PAS Kawasan Gombak, Ustaz Salehuddin Nasir memberi amaran supaya menghentikan ceramah dengan segera.

Menurut Ustaz Salehuddin, penduduk yang tidak dikenali itu berkata, "Ini Sarawak bukan Semanjung. Kau berceramah macam orang gila macam mahu sampai ke bulan."

"Penduduk tanpa baju itu berlari dan terus menerpa saya supaya hentikan ceramah," katanya. Turut berceramah di bilik Gerakan PAS malam itu, Naib Presiden, Salahudin Ayub; Ketua Penerangan PAS Pusat, Ustaz Idris Ahmad dan AJK PAS Pusat, Mohamad Sabu.

Bagaimanapun, beliau sudah bersedia dengan keadaan seperti itu dan menganggap ia merupakan peristiwa Semanjung yang sudah menular ke Sarawak.

"InsyAllah ini merupakan petanda positif bagi perjuangan PAS kerana orang kampung memberi tindak balas apabila adanya ceramah pimpinan PAS," katanya. Penduduk tersebut ditarik oleh Unit Amal dan jentera PAS Sarawak keluar daripada kawasan tempat ceramah.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.