27 Apr 2011

"ORANG CINA BODOH" : EZAM KOTAK
abu nu'man27 Apr 2011 2 Komentar

Ezam kotak (gambo) dah bertambah cerdik sekarang. Cina yang ikut PR dan DAP Cina bodoh dan senang diperbodohkan, Cina yang ikut BN, Cina yang berintelek!!


"Kit Siang sanggup memperbodohkan kaum Cina jika ia memberi jaminan supaya keluarganya dapat mengekalkan kuasa politik di Penang. Dia akan membuat apa saja janji yang perlu bagi mengekalkan Pulau Pinang jadi hak milik dinasti keluarga. Kit Siang akan terus membakar sentimen kaum Cina untuk mendapat undi kaum itu," kata Ezam cerdik.

Adakah Cina begitu bodoh dan senang diperbodohkan!! Inilah tahap tertinggi pemikiran Ezam apabila orang lain tidak bersetuju dengannya. Ezam cerdiklah kerana dia bersenang lenang sekarang dengan jawatan Senatornya. Tak bodoh kan!!

Dia juga berkata Kit Siang juga akan terus mempergunakan Pas dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) bagi memecahkan undi Melayu yang pastinya akan memberi dividen politik kepada DAP.

Sebab dok dalam kotak la dia tak sedar dia juga diperkotakkan Najib!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. eeh..sori yeh...ezam melayu bodoh

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.