17 Apr 2011

INNALILLAH: petugas PAS Beting Maro
chedet17 Apr 2011 4 Komentar

Keputusan tidak rasmi menunjukkan PAS gagal merampas kerusi Beting Maro dari BN-PBB. Manakala di SEBUYAN, calon BN Julaihi Narawi mendahului dengan 2,387 undi. Calon PAS, Adam Ahid mendapat 841 undi manakala seorang calon Bebas hanya mendapat 54 undi.

N24 BETING MARO

PAS - 2,578 undi
BN - 3,014 undi
Majoriti - 436 undi
Undi rosak - 48

Sementara itu, Salah Seorang petugas PAS, Mohammad Izan Yaakob, telah meninggal dunia secara mengejut di bilik gerakan induk PAS, dekat Pusa di Beting Maro. Mohammad Izan Yaakob, telah meninggal dunia secara mengejut di bilik gerakan induk PAS, dekat Pusa di Beting Maro tengahari tadi. Kejadian itu berlaku ketika Mohammad Izan dari Machang, Kelantan, sedang berbual di bilik gerakan tersebut. Jenazah Allahyarham difahamkan akan diterbangkan ke Kelantan hari ini juga. Calon PAS yang sedang perjalanan dari rumah ibunya di Spaoh (kira-kira 30km) turut menziarahi jenazah Mohammad Izan.

Beliau mnghembuskan nafas terakhir ketika berjihad memacak kalimah ALLAH di Sarawak. InsyaAllah benarlah janji Allah, sesuatu yang pasti Indah menunggu Allahyarham DISANA.

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

4 ulasan:

 1. InsyaAllah... baiklah ganjaran untuk beliau... aminnn........

  BalasPadam
 2. indah nye mati dLm prjuangn moga2 kamek pn gituk !

  BalasPadam
 3. patahsayaper...18 April 2011 12:29 PG

  pejuang islam insyallah kompomenang

  BalasPadam
 4. umporno must die

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.