2 Apr 2011

ESKAY SERAH JAM OMEGA PADA POLIS?
abu nu'man2 Apr 2011 0 Komentar

Persoalannya di Mana Jam tangan Omega Anwar Ibrahim yang sebenar? Apakah Rakyat mempercayai Dato Eskay ataupun Mempercayai Anwar Ibrahim?
Eskay mendakwa telah menyerahkan jam tangan Omega kepada pihak PDRM sebagai bahan bukti. Namun menurut pihak Polis mereka masih belum mengesahkan menerima Jam Tangan Omega sebagai bahan buktiseperti mana yang didakwa oleh salah seorang Datuk T tersebut.

Jika benarlah dakwaan Eskay itu maka pasti terdapat DNA milik Anwar Ibrahim dan jika perlu ujian DNA perlu di lakukan bagi mengenalpasti pemilik jam Tangan Omega tersebut yang didakwa dimilikinya.

Dah hampir 2 mimggu kes video lucah haram jadah berlalu sidang media Anwar Ibrahim yang pada waktu itu menyatakan bahawa Jam Tangan Omega nya berada di dalam simpanan isterinya. Dan apabila diajukan soalan kepada DS Wan Azizah, jawabnya, "Saya ada simpan".

Jadi jam tangan yang didakwa oleh Eskay itu milik siapa? Kenapa dalam puluhan sidang media tak ditunjukkan rupe bentuk jam tersebut?? atau jam tersebut masih lagi di kedai jam??? wakakakaka
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.