14 Apr 2011

CALON PAS ABG AHMAD KERDEE DICIUM PENYOKONG!
abu nu'man14 Apr 2011 0 Komentar


Calon PAS di N24, Dewan Undangan Negeri (Dun) Beting Maro, Abang Ahmad Kerdee Abang Masagus 'muda' orangnya. Memiliki perwatakan yang cukup menarik, petah bercakap, dan yang paling penting berkarisma, walaupun usianya baru mencecah 32 tahun. Dalam usia yang muda, anak kelahiran Pusa ini menjadi perhatian masyarakat di Beting Maro setelah diumumkan bertanding mewakili PAS bagi menentang calon BN, Razaili Gapur. Di sebalik wataknya yang ceria, Abang Ahmad Kerdee atau panggilan mesranya di sini Abang Mat, mempunyai prinsip yang jelas. Selaku calon PAS, jika menang pada Pilihan Raya Umum Negeri (PRN) kali ini, beliau telah merencana perubahan untuk masyarakat Beting Maro.

wajah-wajah penyokongnya sewaktu hari penamaan calon
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.