28 Apr 2011

AWAT 'ARTIS' YG MASUK UMNO HARI TU TAK DAPAT 'DATUK'?
abu nu'man28 Apr 2011 0 Komentar

Sebelum ni kecoh pasak AC Mizal bakal dapat datuk daripada YM Sultan Pahang bersama-sama dengan Zul Katak. Tetiba artis yang dapatnya M. Nasir & Ramli MS.


Dengar cerita dari Datin pada Datuk Akhbar yang dapat pingat bersama-sama . Nasir & Ramli MS hari tue, kes nafkah yang membuatkan YM Sultan Pahang murka untuk menganugerahkan datuk pada dia.

Ac Mizal pernah ditahan berikutan kes tak bagi nafkah kat anak dia sebab apa guna dapat datuk kalau Dato tapi still tak boleh bagi nafkah kat anak lagi kan?

Tapi kita tak tahu sejauh mana kebenaran kenapa Ac akan isu tak bagi nafkah tu,mungkin ada masalah dalaman atau masalh gelang yang didakwa tipu ….

Apa pun buat AC Mizal moga-moga dah masuk UMNO nie dapat le kenen-kenen dari Najib agar dapat kenen-kenen  mana-mana Sultan bagi Datuk kat hang….wakakakaka…
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.