14 Apr 2011

AL KITAB : DEMI KUASA NAJIB GADAI AGAMA!!!
abu nu'man14 Apr 2011 1 Komentar

Sempena Pilihanraya, Mereka mengambil Kesempatan Menuntut, dan Najib Tunduk Menyerah. Semuanya kerana UNDI, Semuanya kerana KUASA maka Najib mengalah.

Saya ingin bertanya kepada semua mufti2 yang bertanggungjawab mempertahankan kemuliaan Islam dinegeri masing2, Apa Komen Tuan-tuan ?

Jika Najib tunduk kerana kuasa, orang Melayu yang sengaja menutup mata, diam membisu atas episod ini pula atas sebab apa ? Nak kata tak nampak atau tak faham, dah banyak disebut dalam sebulan ni, atau dalam diam orang Melayu pun dah jadi liberal macam Najib ? Apakah orang Melayu semua dah sepakat mendakap Islam Sederhana ala Najib ?

Dengan jelas tanpa berselindung Concil of Churches of Malaysia (CCM) mengaku - Pilihanraya bukan saja digunakan untuk memperjuangkan isu Alkitab tapi juga isu-isu lain .....

sumber : blog UMNgOk.
 Shastri, Concil of Churches of Malaysia (CCM) said it is not an 'us versus them' position.

Najib with Datuk Bolly Lapok to discuss issue al-kitab
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. blogger umno pun hentam najib pasal al-kitab

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.