9 Mac 2011

ITU BARU HARTA ABDUL WAHAB.. HARTA ISMET ULAM RAJA?
abu nu'man9 Mac 2011 0 Komentar

L(TS) KUALA LUMPUR: Menantu kepada Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud Ismet Ulam Raja memfailkan permohonan bercerai secara fasakh dan menuntut mutaah bernilai RM100 juta dan RM300 juta sebagai harta sepencarian.


Datin Sri Shahnaz A. Majid memfailkan permohonan itu terhadap Datuk Sri Mahmud Abu Bekir Taib Abdul Taib Mahmud Abdul Wahab Ismet Ulam Raja dan kes itu disebut di Mahkamah Rendah Syariah di sini pada Rabu.

Salwa Shaari mStar.

kalu dah harta salah seorang anaknya Abdul Wahab ratus juta... Abdul Wahid dan Abdul Wahud.. mesti bahagiaan ratus juta juga.... jadi kire sendiri le reta Ismet Ulam Raja.....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.